Novel_Coronavirus_SARS-CoV-2_(49557550751)


Ytdesinficering med anledning av
Covid-19 Corona


Utifrån rådande läge i Sverige är folkhälsomyndighetens strategi att bromsa
spridningen av viruset Covid-19 Corona.

Kinab har stor erfarenhet av rengöring och desinficering av olika miljöer för bland annat livsmedelsbutiker och återvinning där uppdraget för våra kunder är att reducera oönskade kontraminering.

Tillsammans med det Svenska företaget LifeClean erbjuder vi nu våra tjänster för ytdecinficering med syfte att reducera spridningen av virustet via ytor där många människor passerar och vidrör tex kundvagnar och kundkorgar och annan i offentliga miljöer som livsmedelsbutiker.

LifeClean är ett desinfektionsmedel baserat på klordioxid (ClO2) och består av 99.6% svenskt vatten och är i övrigt ofarlig och utan andra oönskade effekter. LifeClean har under lång dit används på bland annat sjukhus för desinfincering av tex sjukhusängar och annan sjukhusutrustning ett gott dokumenterat resultat.

Appliceringen sker framförallt genom en unik metod där aerosol av LifeClean laddas elektrostatiskt.
Detta innebär att spraydimman av LifeClean är elektriskt laddad så att medlet sugs statiskt till ytan med bästa täckning och snabbaste resultat. Appliceringen dokumenteras i Kinabs produktionssystem och med ett protokoll som fäst på väggen i anslutning till området.


LifeClean är sedan 2020-03-13 testat enligt EN14476:2013+A2:2019 av det oberoende testinstitutet MSL vilket visar att LifeClean inom en minut eliminerar Convid-19 med den metod för applicering som Kinab använder.

Kontakta Kinabs kundservice per telefon, e-post eller via formuläret nedan för att beställa en av de mest effektiva metoderna att säkra ytor i offentliga miljöer.
Vi återkommer så snart vi kan och som läget ser ut nu kommer vi att prioritera livsmedelsbutiker och andra offentliga miljöer i storstadsområdena.


order@kinab.se
010 - 45 77 130

Scroll to Top