Vi är stolta över vår Norrländska själ

Vi skapar Fräscha Återvinningsmiljöer med erfarna och engagerade medarbetare över hela Sverige.

Om KinAB

Du ska få det allra bästa

Från en idé i Örnsköldsvik till verklighet i hela Sverige

Grundaren Mikaels idé gick ut på att erbjuda kunder rengöring av kärl, en så kallad kärltvätt. Vid den tiden skedde också en stor förändring i branschen. Man lämnade en gammal teknik med soppåsar, och började istället använda hårda återvinningskärl. Det uppstod helt andra behov för kärltvätt, som Mikael var snabb att upptäcka och erbjuda en lösning för.

I takt med att företaget växte kom också barndomsvännen Patrik Rosengren med i verksamheten. Tillsammans har de utvecklat företaget och idag erbjuder Kinab inte enbart rengöring av kärl, utan en helhetstjänst där vi vill ta hand om och rengöra hela återvinningsmiljön. Tillsammans med kunden vill vi utforma en tjänst som passar just era behov. Kinab är stolta över sitt norrländska ursprung och vårt huvudkontor finns fortfarande i Örnsköldsvik. Sedan 2015 är vi ett nationellt företag med uppdrag över hela landet, och har även ett kontor i Stockholm.

Vi finns över hela landet och ser till så att ni har rena, fungerande och trivsamma butiks- och återvinningsmiljöer. Vare sig det är en livsmedelsbutik, företag, bostadsrättsförening eller fastighet, är vi övertygade om att en fräsch miljö ökar värdet för boende, kunder och medarbetare. Samtidigt som verksamheten gynnas, är vi också med och bidrar till en mer hållbar miljö. Vi på Kinab drivs av ett stort engagemang, önskan om hög kvalitet och bra tillgänglighet. Vi är stolta över vår norrländska själ och strävar efter att hantera alla våra uppdrag med omsorg, noggrannhet och riktigt bra service.

Välkommen till oss på Kinab!

Vår vision är att vara bäst i branschen på det vi gör

Med engagerad och erfaren personal, bred kunskap och en hög tillgänglighet, vill vi erbjuda våra kunder rena, fungerande och trivsamma butiks- och återvinningsmiljöer.

Vill du också ha en fräsch återvinnings­miljö?

Vi hjälper er att hitta nya hållbara lösningar för just dina behov.