Vi erbjuder er en helhetstjänst som vi utformar utifrån just era behov och önskemål

Fräscha miljöer är en viktig del av en livsmedelsbutik totala mående och påverkar både kunder och medarbetare.
Vi är övertygade om att det skapar en positiv upplevelse, som kan vara med att sätta ribban för butikens totala kvalitet och status. Ett kontinuerligt underhåll av kompost- och återvinningskärl är särskilt viktig i och med den höga belastningen som många butiker har.

+

Tvätt av Pantutrustning samt kärl: -Det kan vara svårt att få kunden att sköta sin pantåtervinning om det luktar illa. -Tänk på att beställa regelbunden rengöring för en trevlig och luktfri pantmiljö. – Det finns risk att lukt från pantavdelningen sprider sig i hela butiken.

+

Tvätt av Nergrävda avfallsbehållare: -För bästa trivsel, tänk på att tvätta behållaren för bästa miljö(ta bort bakterier=lukt)

+

Tvätt av Kundvagnsgarage: -Det blir trevligare att hämta och ställa tillbaks vagnarna i ett rengjort garage.

+

Kundvagnstvätt. Visste du att kundvagnar är smutsigare än både butiksgolv och toalettsitsar?

+

Tvätt av stenläggning: -Tänk på att detta är Kundens första intryck! – Vi spolar bort nertrampade tuggummin och spill från marschaller. -Tvättar även entrémattor.

+

Tvätt av entreer: -En solkig entre är inte så trevlig, vi tvättar den åt dig.

+

Tvätt av Sopkorgar: -Tänk på att sopkorgar och askkoppar vid entreer blir väldigt lätt smutsiga, tänk på att rengöra.

+

Kundkorgtvätt: -Visste du att kundkorgar är smutsigare än både butiksgolv och toalettsitsar?

+

Tvätt av återvinningsskåp, återvinningsrum samt kärl: -Vi tvättar rent dessa för bästa återvinningsmiljö. -Bättre hygien och reducering av lukt i och utanför butiken.

+

Tvätt av Nergrävda avfallsbehållare: -För bästa trivsel, tänk på att tvätta behållaren för bästa miljö(ta bort bakterier=lukt)

+

Tvätt av lastkaj och inlastning: -Lastkaj och inlastning blir ofta smutsigt och dammigt. -Vi förbättrar arbetsmiljön för alla medarbetare genom att hålla rent.

+

Tvätt av komprimator: -Tänk på att komprimatorn blir smutsig och drar till sig ohyra och luktar omkring butiksområdet. -Vi tvättar komp samt uppställningsplats.

Tjänster för en komplett leverans

Vi gör det som krävs för att återvinningsrummet i din butik ska fungera bra och effektivt. Våra tjänster är utformade efter era behov.
En startkostnad på 500 SEK+moms tillkommer på varje beställning. Vid avtal om löpande kärl- och rumstvätt minst 2 gånger per år ange "Avtal" som rabattkod för avtalspris.
Välkommen att läsa mer och börja beställa.

Scroll to Top